Vulcanizare


Folosind echipamente performante și oameni bine instruiți, Anvelope WAF vă oferă, la atelierul nostru din str. Mircea cel Bătrân nr. 29 Ploiești, servicii de vulcanizare la cele mai bune standarde.

Gama de servicii oferite în rețeaua noastră cuprinde: montare/demontare anvelope, echilibrare roți, presurizare azot, servicii de vulcanizare (pene, montări valve, etanșeizări), îndreptare jante, schimb ulei și filtre, schimb plăcuțe frâna.

Oferim seriozitate și siguranța clienților noștri, nu ezitați sa ne contactați telefonic sau prin e-mail pentru a obține informații despre produsele și serviciile oferite de noi.


Va reamintim că pentru orice achiziție de pe anvelope.waf.ro, la atelierul nostru din str. Mircea cel Bătrân nr. 29 Ploiești, beneficiați gratuit de serviciile de montaj, fie în momentul ridicării sau la o alta dată aleasă de beneficiar, în limita programului de lucru. Prin serviciile de montaj, veți beneficia gratuit de montare/demontare anvelope, echilibrare roți și presiune cu azot.


Mergi la magazin:   Anvelope Vara Anvelope Vara | Anvelope Iarna Anvelope Iarna | Anvelope All Season Anvelope All Season

Articole similare:   Suport clienți

Urmărește-ne și pe: Urmărește Anvelope WAF Ploiești pe Facebook